Vibrátoros maszturbátor ultraérzékeny Loveclone műpunci

A férfiaknak készült szex segédeszközök közül a Nite Rider Deluxe műanyag csövében igazán érzékeny vibrátoros motort találsz, amely távirányítójával percek alatt képes a mennyekbe juttatni péniszed. A vibrátoros műpunci maszturbátor szuper realisztikus anyagával, és loveclone szeméremajkaival mint egy valódi punci mered feléd.
Állítsd hát te is fel a farkad vele sé mehet a maszti vagy a szex! Ideális hosszú és rövidebb utazásokhoz, hossza mindössze 24 cm (behelyezhető hossz 18 cm), átmérője 5 cm. Belül puha, reális. Állítható rezgő motorja még nagyobb örömöt szerez, ha megrendeled a kompakt szexeszközt. Ezt megteheted az Intimcenter.com sexshop online webáruházában, vagy az Intim Center budapesti szex üzletében. Pontos címünk: Szexshop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. Közel az Astoria metrómegállóhoz.
A vibrátoros maszturbátor, vibrátoros műpina ezen felül könnyen tisztítható és használatához csak néhány darab alkáli elem kell. Csak vízbázisú síkosítókkal kend be, a szilikonok ugyanis tönkretehetik a termék anyagát! Tisztítása után, célszerű kiszárítani.

Tovább a vásárláshoz…

Termék kategóriák: ,
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

The post Vibrátoros maszturbátor ultraérzékeny Loveclone műpunci appeared first on Intim Center szexshop.

Forrás: Szexshop link: Vibrátoros maszturbátor ultraérzékeny Loveclone műpunci

Leave a Reply