Obsessive bodystocking, fekete merész testharisnya

Bodystocking N118 méretileg egy méretben, S/M/L áll rendelkezésre. További részletek? Itt vannak: lélegzetelállító bodystocking! Ez egy forró design! Kötött vállpánt, kényelem a felkínálására. Kisméretű fűző és hevederek kombinációja. Csípős motívummal és szelídséggel csábítja a testet.
Optikailag karcsúsítja a derekat, és csípőre hangsúlyozza a szemet. Erős és szép szálak, világos minták, csintalan meglepetés. Nyitott lábköz finom és rugalmas anyag.
Modell a Spicy gyűjteményből. Lesz forró? Meg fog történni? Persze, igen! Csak nézd meg, mit kínálunk neked. A női minta egyedülálló keveréke tökéletesen illeszkedő anyagokkal kombinálva.

– lélegzetelállító bodystocking – a legmelegebb design idén ősszel!
– kötött vállpánt – kényelem és kényelem
– diszkrét öltések és hevederek kombinációja – fűszeres motívum
– a testet gyengéden öves övek – látszólag vékonyak a deréktól, és hangsúlyozzák a csípőt
– csintalan meglepetés nyitott lábköz

Itt egy újabb bátor és merész alkotás, kiváló minőségben az Obsessive gyártójától. Fekete anyagból készült a ragadozó jellegű egész alakos testharisnya, melytől a férfiak egyből begerjednek. A testharisnya lágyékban pikánsan nyitott, így egy oltári szexhez le sem kell vetkőzni. Összetétele 90% nylon, 10% elasztán.
Az erotikus fehérnemű az Intim Center szexüzletének  webáruházában is megrendelhető, vagy személyesen átvehető Budapesten, a Károly krt. 14 szám alatti üzletben. Ki ne hagyd a további csábító, merész fehérneműket, vess egy pillantást a kollekció más darabjaira is.

Tovább a vásárláshoz…

Termék kategóriák: ,
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , ,

The post Obsessive bodystocking, fekete merész testharisnya appeared first on Intim Center szexshop.

Forrás: Szexshop link: Obsessive bodystocking, fekete merész testharisnya

Leave a Reply