Obsessive babydoll fekete, erotikus hálóing

Ismerkedjen meg vele: – aranyos babydoll egy finom vágásban – a póló felső része csipkéből – finoman árnyékolt vállak és mellszobrok – rugalmas elasztika támogatja a csipkét – finom mesh motívum díszíti a testet és hangsúlyozza a mellét – a vízszintes rúd kiemeli a mellszobor vonalát – A háló – csábító hullámok minden mozdulattal és elrejtve a sziluett hiányosságait – szexi rések az oldalán – részben kitéve hátul – a készlet tartalmaz egy babydollot, és egy csipkével díszítve – kellemes tapintású, rugalmas, illő anyag (94% poliamid, 6% elasztán)
857-BAB-1 Babydoll
• babydoll egy nagyon nőies és finom stílusban
• a csipkés vállakból és mellekből készült babydoll felső részét finoman borítják
• rugalmas hevederek támogatják a csipkét
• apró bemélyedések díszítik a testet, és hangsúlyozzák a mellszobrot
• rugalmas csík a mellek alatt – kiemelkedő melltartó vonal
• a babydoll alsó része levegõs hálóból – érzéki megjelenés és a test elrejtett tökéletlenségei
• két szexi rés
• kissé kitéve hátul
• A termék tartalmaz babydollot és csipkével díszített szalagot
• puha, tökéletesen nyújtható szövet (94% poliamid, 6% elasztán)

Az Obsessive babydoll az Intim üzlet erotikus fehérnemű választékából a legbujább fehérneműk egyike, ami kötelező hálószobai kellék, hiszen egyszerre édesen ártatlan, mégis csordultig tele van női rafinériával. A sejtelmesen libbenő, lágy anyagok, az áttetszően incselkedő anyaga szinte hipnotikus erővel hatnak a férfiakra, és nincs az a szunnyadó fantázia, ami ne kelne új életre tőlük. Használd ki a huncut fehérnemű vágykeltő hatását, és csald ágyba a pasidat kedvenc darabodban!
Ideje elkezdeni a csintalan mókát! Érezd az igazi izgalmat! Gyerünk! Ez a puha kötöttáru kedvez az érzékeknek, és meghökkenti a szeretőd! Mindössze annyit kell tenned, hogy képzeld el ezt a csábító ruhát magadon, és rendeld meg az Intimcenter.com online szexshopban, vagy vásárold meg személyesen a szexshop budapest üzletben: 1052 Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!
Ajándékozd meg magad, vagy párod vele! Ajándékba alkalomra, Valentin napra, karácsonyra kiváló. Nőies részletek a ruhán! Rendkívülien vadító ruci bordó színben. Virágos alkalmazás a melleknél és a ruha alján. Ritka hálója kiemeli a testet. A kötöttáru tökéletesen feszül a testre. Anyaga 90% nylon, 10% elasztán. Méret: S/M.

Tovább a vásárláshoz…

Termék kategóriák: ,
Termék címkék: , , , ,

The post Obsessive babydoll fekete, erotikus hálóing appeared first on Intim Center szexshop.

Forrás: Szexshop link: Obsessive babydoll fekete, erotikus hálóing

Leave a Reply